QUI SOM?
Formatges Sa Cabreta neix de la necessitat de uns joves de tornar a les nostres arrels pageses, deixant enrere el món del turisme al 2019, poc abans de la pandèmia del COVID.
Així comença el nostre camí travessant un temps incert de pandèmies i noves normalitats. Seguim lluitant cada dia per donar uns valors i una dignitat a la nostra professió, intentant transmatre als nostres joves tot allò que nosaltres vàrem aprendre de petits i que ara es perd.
A Sa Cabreta apostam per una agricultura ecològica, en equilibri amb la natura, que no s’aprofiti dels recursos de la terra sense donar-li res a canvi.
COM HO FEIM?
Per elaborar els nostres productes ens nutrim de la llet de les nostres cabres murciano-granadina, a les quals cuidam amb el màxima cura.
Elaboram els nostres formatges de manera totalment artesanal, les peces es fan una per una a ma, procurant que en cada pas es transmeti tota l’essència de la Serra, per no perdre la qualitat. Tots els nostres formatges tenen la pell comestible aportant a cada peça una personalitat pròpia.
ON ENS TROBAM?
Ens trobam en plena Serra de Tramuntana, a les faldes del Puig Tomir, declarat patrimoni de la UNESCO des de 2011, aquesta orografia inhòspita i clima únic en el món ens aporta tot el que sóm, les nostres cabres s’alimenten pasturant en aquest entorn, el que es tradueix en una llet excel·lent.